Facebook Pixel

Velkommen, Vera!

1. mars 2022
Velkommen, Vera!

Vera Strandvik startet hos oss i februar og vi er så glade for at hun nå er en del av BLAFRE-familien! Vera skal ta vare på våre fine forhandlere i inn- og utland og sørge for at de får svar på alt de lurer på og hjelpen de trenger. Hun tar over etter Maria, som har jobbet hos oss i tre år.

Vera er 28 år og har massevis av erfaring fra butikkarbeid som selger og avdelingsleder, særlig i butikken som heter Illums Bolighus, der design og kvalitet er noe de kan mye om. Vera kjenner altså mulighetene og utfordringene ved å drive butikk, hun vet hva hun snakker om og det er jo en stor fordel.

– Jeg kan ikke vente til å bli kjent med forhandlerne! Til de som leser dette og er forhandlere eller ønsker å bli det, vil jeg si: Jeg ønsker å treffe så mange som mulig av dere, si ifra om du ønsker et besøk. Ikke vær redd for å ta kontakt om det skulle være noe, lite eller stort.

Vi i BLAFRE vil samtidig takke Maria for disse tre årene! Hun ønsker å prøve gründertilværelsen og har mange ideer og drømmer, vi heier på henne og ønsker lykke til på egne bein.

Fem (+) fakta om Vera, slik hun selv beskriver det:
- Oppvokst i Brumunddal og Jessnes med skilte foreldre, tre søsken og to stesøsken.
- Halve livet tilbrakt på hesteryggen.
- Beklagelig dårlig humor, munter og positiv.
- Unormalt interessert i glass og porselen.
- Kake og norske jordbær er noe av det beste som finnes!

Kommentarer
MOO TEST TEST
28. juni 2022
Gratulerer! :)