Facebook Pixel

KJØPSBETINGELSER

BLAFRE AS - 995681943 MVA
Faktura- og besøksadresse: St. Halvards gate 33, 0192 OSLO - Det er ønskelig at fakturaer sendes til faktura@blafre.com.
Returadresse (privatkunder): Blafre AS co/Nettvarehotellet AS, Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND.
Kundeservice kontakter du på epost: post@blafre.com.
Vi har telefon +47 95 73 22 29 (kl. 10-15 mandag-fredag). 

GENERELT

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpssvilkår. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning). Det viktigste for oss er fornøyde kunder, vi er lydhøre for tilbakemeldinger og vil alltid forsøke å legge til rette for en god handel. Ikke nøl med å ta kontakt på post@blafre.com hvis du har noe på hjertet!

For øvrig skal ethvert kjøp av BLAFRE AS sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt.

PRISER

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er mva og eventuelt andre avgifter.
Når du handler for over 500 kroner trekkes fraktavgiften av automatisk i kassen (unntaket er levering på døren).
Ved pakketilbud gjelder ikke prisene dersom en eller flere komponenter tas ut av pakketilbudet. Vi tar forbehold om skrivefeil.
Har du mottatt en rabattkode? Den kan fylles ut i utsjekk. Rabattkoder gjelder kun på varer med fullpris, og kan ikke
benyttes i kombinasjon med salg, pakketilbud etc.

BETALING

Vi har to betalingsalternativer som er valgt med tanke på at du som kunde skal handle trygt og enkelt.
Klarna Checkout: Med Klarna Checkout har du flere betalingsvalg. Du kan enten betale med det samme med kreditt eller debetkort, eller vente til senere. Dersom du ønsker å betale senere kan du velge Klarna Faktura og fleksibel delbetaling (Klarna Konto). Les mer om Klarna Checkout på Klarnas egen hjemmeside.
Vipps: Vipps tilbyr enkel betaling med mobilen. Etter at du har fylt inn leveringsadresse og telefonnummer vil du bli sendt til Vipps-appen for å bekrefte kjøpet ditt, her kan du også velge hvilken konto du vil belaste. Les vilkårene til Vipps her.

FRAKT- OG EKSPEDISJONSGEBYR

Alle bestillinger over 500 kroner sendes fraktfritt til deg (unntaket er hvis du ønsker levering på døren). På øvrige bestillinger tilkommer porto og ekspedisjonsgebyr.

LEVERING

Vi benytter PostNord som vår leveringspartner med følgende leveringsalternativer: 

MyPack (hent i butikk): Forsendelsen ankommer ditt nærmeste Postnord-hentested. Du vil motta en SMS med informasjon om hvor du kan hente pakken din. Om pakken ikke hentes innen 6 dager, sendes den i retur.
BLAFRE tilbyr fraktfri levering med MyPack ved kjøp av varer for 500 kr eller mer. 

Mypack Home (på døren): Levering gjøres til tomtegrensen, dersom du bor i enebolig, og til porten, dersom du bor i leilighet. Levering skjer på hverdager. 

VED MOTTAK AV PRODUKTENE

Etter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss på post@blafre.com hvis noe er galt, og vi vil hjelpe deg.

GARANTI OG REKLAMASJON

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. BLAFRE kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller omlevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet.
Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken på utleveringsstedet innen fristen (som regel én uke), vil ordren bli sendt i retur til vårt lager. Du har da ikke benyttet deg av angreretten din i henhold til Angrerettloven. Du er ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med gebyr pålydende 149 kr. Vi gjør oppmerksom på at det er opp til deg som kunde å sørge for at du kan hente ordren din innen fristen. Skulle det bli vanskelig, må du selv kontakte Postnord og bestille utsettelse eller hjemlevering.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: post@blafre.com eller på telefon: 957 32 229 og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Ved retur skal skjema for Angrerett fylles ut. Dette skjemaet fikk du lenke til i ordrebekreftelsen eller du kan få en kopi av oss på epost. 

Takk for handelen og velkommen tilbake til nettbutikken vår!
Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker,
kan du også kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.