Facebook Pixel

Møt oss på messa (med eller uten hockeysveis ala 2009)

August 30, 2022
Møt oss på messa (med eller uten hockeysveis ala 2009)

Onsdag til fredag denne uka arrangeres Oslo Design Fair for første gang på superlenge. Vi har rigget oss på plass og åpner standen vår (C02-11) i dag, onsdag.

Remi, som har deltatt på flest messer av oss alle her i BLAFRE, kommer også innom onsdag og torsdag og vi gleder oss masse til å treffe folk fysisk her igjen og vise frem alt det fine vi har laget.

MESSE OG SVEIS ANNO 2009

Vi må mimre litt! Under ser du noen bilder fra Lillestrøm for 13 år siden. Ganske mye har forandret seg, både sveismessig og på standen vår. Er ikke hockeysveisen tilbake igjen, forresten, Remi?

Nora er 17 år nå, så jammen har det blitt en del messer og en del produkter og en del rigging og nedrigging og hårsveiser i løpet av disse årene. Vi mener å huske at vi deltok på første messe i 2007, men er ikke helt sikre. Her har vi i alle fall nettopp lansert metallbokser. Kanskje kjenner dere igjen noen av motivene?

 

Åpningstidene er onsdag og torsdag kl. 9.30-18 og fredag kl. 9.30-17.00. Du finner mer info om det faglige programmet her, på arrangørens nettside. Oslo Design Fair er en lukket innkjøpsmesse for design og interiørbransjen. Velkommen innom oss! 

Under ser du standen vår anno 2022 - underveis og ferdig. 

Maria og Vera i full sving på bildet over. Vi snekrer, maler og rigger selv. 

Comments