Facebook Pixel

LEVERING OG BETALINGVÅR FRAKTFRIGRENSE

Som privatkunde får du gratis levering med Bring hvis du bestiller for over 1000 kroner (ink. moms). Ordre for under 1000 kr. koster 99 kr. å få levert. Du kan velge blant flere fraktalternativ og utleveringssteder.

VI PAKKER OG SENDER DAGLIG

Profesjonelle Nettvarehotellet AS på Hærland pakker alle våre ordre fortløpende og sender avgårde pakker hver virkedag. Det betyr kort leveringstid! Normalt vil det sjelden gå mer enn 2-5 virkedager før du har varene dine. Unntaket er under kampanjer som Black Friday og lignende. Da må ekstra leveringstid påregnes. Vi benytter oss av PostNord og Bring som transportør, og understreker at det er opp til deg å hente pakken din innen hentefristen. Ta kontakt med oss på post@blafre.com hvis du synes du har ventet for lenge på pakken din! Vi kan ikke garantere for vår leverandørs leveringstider. Se flere detaljer under knyttet til hvert fraktalternativ. Vi hjelper deg å spore leveransen og kan også sjekke status med din valgte transportør.

TRYGG OG FLEKSIBEL BETALING

Vi har flere betalingsalternativer: Klarna og Vipps. Du kan være trygg på at vi ikke ser eller oppbevarer dine kortopplysninger, og at vi følger internasjonale sikkerhetsstandarder. Klarna Checkout gir deg muligheten til å betale enten med kort, faktura eller delbetaling. Du vil da motta betalingsbekreftelse og faktura fra Klarna på mail.
Les mer om løsningen på Klarnas egne hjemmeside og husk at du skal ta direkte kontakt med Klarna hvis du har spørsmål til en faktura fra dem.

VELG UTLEVERINGSSTED SELV

Du kan selv velge utleveringssted på pakken din hvis du ønsker leveranse med Bring. Etter å ha tastet inn postnummer i utsjekken kommer leveringsalternativene i ditt område opp automatisk. Velger du PostNord får du pakken levert på nærmeste utleveringssted, eller levert i postkassen om pakken er liten nok. Merk at det ikke er mulig å få PostNord som gratis alternativ, da må du velge Bring. 

LEVERINGSADRESSE

For ordens skyld understreker vi at du selv er ansvarlig for å fylle inn riktig informasjon om leveringsadresse, mail og telefon. Dette er våre transportører avhengige av for å få levert varene dine. Har du tastet feil i mailadresse vil du heller ikke motta ordrebekreftelse når kjøpet er gjennomført og du vil ikke motta sporingsmail. Kontakt oss straks på post@blafre.com hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse så vi får rettet opp i dette før pakken sendes.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken på utleveringsstedet innen fristen (som regel én uke), vil ordren bli sendt i retur til vårt lager. Du har da ikke benyttet deg av angreretten din i henhold til Angrerettloven. Du er ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende 149 kr. Vi gjør oppmerksom på at det er opp til deg som kunde å sørge for at du kan hente ordren din innen fristen. Skulle det bli vanskelig, må du selv kontakte transportøren og bestille utsettelse eller hjemlevering.

RETURER

Du kan fritt velge å returnere hele eller deler av pakken din, ref. kjøpsbetingelsene. Husk å gi beskjed til vår kundeservice på post@blafre.com før du sender pakken. Du må i tillegg laste ned og fylle ut vårt angreskjema, som skal sendes sammen med pakken. Husk å fylle ut kontonummeret du ønsker å få tilbakebetalt pengene på. BLAFRE godtar kun forhåndsavtalte returer.

FRAKTALTERNATIVER

MyPack: Postnords tjeneste MyPack har utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge.
Lange åpningstider sørger for at du kan hente pakkene dine når det passer deg. Her kan du beregne frakttid nærmere.
Mypack Home:
Denne tjenesten leveres av PostNord og tilbys i de fleste byer og tettsteder i Norge.
Dette transportalternativet kommer automatisk opp hvis postnummeret ditt ligger i sonen der dette er mulig.
Mottaker varsles på SMS eller epost dagen før pakken leveres, og har mulighet til å selv bestemme hvilket tidspunkt som passer best.
Tidsvinduene varierer basert på leveringsadresse: 08:00–13:00, 13:00–17:00 eller 17:00–21:00.
Pakken leveres til mottakerens dør på bakkeplan.
Les mer om dette leveringsalternativet på PostNords hjemmeside.