Facebook Pixel

KJØPSBETINGELSER



Nå handler du hos oss og her er vi: 

BLAFRE AS, organisasjonsnummer 995681943 MVA
Faktura- og besøksadresse: St. Halvards gate 33, 0192 OSLO.
Det er ønskelig at fakturaer sendes til faktura@blafre.com.

Returadresse (privatkunder):
Blafre AS co/Nettvarehotellet AS, Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND.

Kundeservice kontakter du på epost: post@blafre.com.

GENERELT

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpsvilkår. Disse vilkårene gjelder for deg som privatkunde i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning).

Det viktigste for oss er fornøyde kunder, vi er lydhøre for tilbakemeldinger og vil alltid forsøke å legge til rette for en god handel. Ikke nøl med å ta kontakt på post@blafre.com hvis du har noe på hjertet!

For øvrig skal ethvert kjøp av BLAFRE AS sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt.

PRISER

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er moms og eventuelt andre avgifter. Når du handler over fraktfrigrensen, trekkes avgiften av automatisk i kassen. Ved pakketilbud gjelder ikke prisene dersom en eller flere komponenter tas ut av pakketilbudet. Har du mottatt en rabattkode? Den kan fylles ut i utsjekk. Rabattkoder gjelder kun på varer med fullpris, og kan ikke benyttes i kombinasjon med salg, pakketilbud etc.

Vi tar forbehold om skrivefeil, det kan skje. 

BETALING

Vi har to betalingsalternativer: Klarna og Vipps. Les mer om Klarna Checkout på Klarnas egen hjemmeside. Vipps tilbyr enkel betaling med mobilen. Etter at du har fylt inn leveringsadresse og telefonnummer vil du bli sendt til Vipps-appen for å bekrefte kjøpet ditt, her kan du også velge hvilken konto du vil belaste. Vipps og Klarna har egne, ordinære avgifter og du må kontakte Klarna direkte hvis du har spørsmål om din betaling. 

FRAKT- OG EKSPEDISJONSGEBYR

Alle bestillinger over 1000 kroner sendes fraktfritt, for øvrig koster det 99 kr. å få tilsendt en ordre. 

LEVERING

Vi benytter PostNord og Bring som våre transportører. Du kan selv velge utleveringssted på pakken din hvis du ønsker leveranse med Bring. Etter å ha tastet inn postnummer i utsjekken kommer leveringsalternativene i ditt område opp automatisk. Velger du PostNord får du pakken levert på nærmeste utleveringssted, eller levert i postkassen om pakken er liten nok. Merk at det ikke er mulig å få PostNord som gratis alternativ, da må du velge Bring. 

VED MOTTAK AV PRODUKTENE

Etter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss på post@blafre.com hvis noe er galt, og vi vil hjelpe deg.

GARANTI OG REKLAMASJON

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. BLAFRE kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller omlevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken på utleveringsstedet innen fristen (som regel én uke, trasportørene informerer deg om dette), vil ordren bli sendt i retur til vårt lager. Du har da ikke benyttet deg av angreretten din i henhold til Angrerettloven. Du er ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med gebyr pålydende 149 kr. Vi gjør oppmerksom på at det er opp til deg som kunde å sørge for at du kan hente ordren din innen fristen. Skulle det bli vanskelig, må du selv kontakte transportøren og bestille utsettelse eller hjemlevering.

ANGRERETT

Det er lov å ombestemme seg! Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: post@blafre.com og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Ved retur skal skjema for Angrerett fylles ut. Dette skjemaet fikk du lenke til i ordrebekreftelsen eller du kan få en kopi av oss på epost. Vi foretar ingen bytting av varer. 

Takk for handelen og velkommen tilbake til nettbutikken vår!
Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker,
kan du også kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.