Facebook Pixel

17 år med skaperglede

BLAFRE er en norsk merkevare med fargerik personlighet og mye barnslig viljestyrke, stolte over å ha holdt koken helt siden 2005 og fortsatt blomstre i en tøff bransje (det finnes ikke så mange norske produsenter). 

Vi er et lite, sammensveiset team, flinke til forskjellige ting. Etter 17 år har vi sammen lært oss mye om kvalitet og norske forbrukere. Vi designer produkter og emballasje, tar bilder og jobber med nettside og sosiale medier. Og så har vi en egen selger som kun jobber med forhandlere, for produktene våre finnes i fine butikker over hele Norge og også i mange andre land.

Vi lager produkter med og uten motiver, men alltid med glade farger og særpreg. Gründer Ingrid tegner de snåle figurene og flere av dem, som ugla og elefanten, har vært med oss helt siden firmaet ble startet fra kjøkkenbenken. I 2021 hoppet lille kanin og flere av vennene også inn bokverdenen, da de første pekebøkene ble utgitt hos Cappelen Damm.

Så vi har laget alt som selges her selv, fra A og til Å og alle bokstavene som veldig ofte er mellom der. Vi håper du finner noe du liker skikkelig godt, til deg selv, venner, barn eller barnebarn. 

TEAMET

I løpet av disse 17 årene har vi vært så heldige å ha flere dyktige talenter i staben og er glade for alle som legger igjen fine spor og gjør Blafre enda mer til seg selv. Dette er oss i 2022: 

Teamet

VERA STRANDVIK

Selger

salg@blafre.com

917 58 509

EMILIE STAHL CARLSEN

Produktdesigner

emilie@blafre.com

ESTERA JOHNSRUD

Fotograf og innholdsprodusent

estera@blafre.com

MARIA BRUVIK SÆTHER

Administrator, nettbutikk

maria@blafre.com

 

Gründerne og styret

Styret vårt består av gründere Ingrid og Remi og styreleder Trond Solberg. 

Ingrid og Remi startet Blafre i 2005, da eldste datteren ble født. Nora har nå blitt 17 år og Lotta 9 år. Familien flyttet fra Oslo i 2018 og dro på nye eventyr på en øy på Helgelandskysten, der de har etablert bedriften Skolo. Teamet i Blafre er i stor grad selvstendig, men Ingrid er daglig leder og involvert ved behov, Remi jobber særlig med produktutvikling. Ingrid har bakgrunn som redaktør og kommersiell direktør og har i perioder kombinert entreprenørskapet med lederjobber. 

Trond har vært med på laget siden 2014 og bidratt med uvurderlig kompetanse i oppbyggingen og driften av firmaet vårt. Han jobber som investeringsdirektør i Ferd. 

Her kan du lese gründerhistorien, den fine fortellingen om hvordan BLAFRE ble til. 

PAKKESTJERNENE

 

Våre stålflasker og plastmatbokser skal ha riktig lokk og kork og emballasje. Vi har en masse fargekombinasjoner og alt skal settes sammen riktig. Dette arbeidet gjøres manuelt, med stor dedikasjon og ekstra arbeidsglede. 

I årevis har vi fått hjelp av de ansatte på tidligere Bypro på Holmlia, en såkalt VTA-bedrift («varig tilrettelagt arbeidsplass»). Noe av det du betaler for en flaske eller plastmatboks, går altså til kjøp av viktige pakketjenester hos denne bedriften og vi hadde ikke klart oss uten. Plastmatboksene produseres vegg i vegg på Holmlia, så arbeidsflyten er fin. Det kan du lese mer om under Bærekraft. 

Vi driver heller ikke lageret vårt selv. Alle ordre i nettbutikken pakkes og sendes ut av et eksternt firma som holder til på Hærland, øst for Oslo og heter Nettvarehotellet. De har gode systemer og er raske på labben, slik at vi kan konkurrere mot de store på leveringstid, du skal ikke trenge vente lenge på fine ting fra oss, enten det er flasker pakket på Bypro eller andre ting i ordren din. 

HAR DU EN PRODUKTIDÉ?

Har du ideer til ting du synes vi skal utvikle? Farger du savner? Ta gjerne kontakt med oss! Vår Instagram-kanal @blafre_design er ekstra fin hvis du ønsker å si hei eller har noe på hjertet, se hva som foregår hos oss i hverdagen og kanskje dele et bilde av et produkt fra oss? Helt siden vi startet firmaet i 2005 har vi hatt tett kontakt med kundene våre og det setter vi veldig stor pris på. 

Vårt hovedkontor ligger i Gamlebyen i Oslo, der vi deler kontorplass med andre kreative mennesker og drikke mye god kaffe og finner på ting. Det er også herfra vi svarer på henvendelser fra kunder - så raskt vi klarer. 

MØTE OSS?

På vårt hovedkontor i St. Halvards gate 33 har vi også showroom for forhandlere, som er hjertelig velkommen innom. Ta kontakt med vår selger Vera for å avtale et møte. 

KONTOR

St. Halvards gate 33, 0192 OSLO


FAKTURAADRESSE

St. Halvards gate 33, 0192 OSLO


ORG. NR.

NO 995681943 MVA


Tlf


Distributører

INGRID ERØY FAGERVIK

Gründer, eier

ingrid@blafre.com

REMI DAVID FAGERVIK

Produktsjef og eier

remi@blafre.com

KRISTINA ELISABET KVAMMEN

I permisjon