Default welcome msg!

Blafrebloggen

 • Glad Sankthans!

  22. juni 2018

  Er du litt usikker på når vi faktisk feirer Sankthans? Og hvordan var det der med opprinnelsen til høytiden egentlig? Vi har satt sammen noen morsomme fakta om Sankthansfeiringen. Sett av et par minutter til å lese, så har du noe å snakke om rundt festbordet. ;-)

  Les videre

 • 3 tips til rydding av barnerommet

  19. april 2018

  I en travel familiehverdag er det nesten bare å forvente at barnerommet til tider ser ganske rotete ut. Heldigvis er det visse forhåndsregler du kan ta for å gjøre ryddingen enklere. Her kommer 3 smarte tips til organisere barnerommet!

  Les videre

 • Vi er på talentjakt - ledig stilling!

  24. september 2017

  Nå har vi en sjelden mulighet for deg med visuelt talent. Har du lyst til å jobbe i en norsk bedrift av det helt unike slaget? Bli med i teamet!

  Les videre

 • BLAFRE-designer nominert til pris

  28. august 2017

  Vi er så stolte! Vår nye produktdesigner i BLAFRE, Emilie Stahl Carlsen, får velfortjent oppmerksomhet for sitt designtalent - og er nominert i hele to kategorier i Bo Bedres høythengende designpris.

  Les videre

 • Supre smoothier!

  02. juni 2017

  Smoothie passer perfekt til små-sultne mager og sikrer at både små og store får i seg massevis av vitaminer! Ta den med på tur i en av våre stålflasker med bred tut som holder godt på kalde drikker :-)

  Les videre

 • KAKAO ala BLAFRE

  20. januar 2017

  Nå som kulda virkelig har gjort sitt inntog i landet trenger vi alle noe godt å varme oss på. Hva smaker vel ikke bedre enn en deilig, varm kakao? En sikker vinner hos både store og små!

  Les videre

 • På sekkejakt? Her er den!

  06. juni 2016

  Vår norskutviklede og retroinspirerte barnesekk, er like fin i en blomstrende hvitveiseng som den er superpraktisk i barnehagen. Her er en solid dose bildeinspirasjon til deg!

  Les videre

 • Olivers drømmebursdag tar kaka...

  22. mai 2016

  Barnebursdager er en fest! Ingen vits å kave for mye, men her får du noen fine tips, spesielt hvis du er i bak-en-heidundranes-kake- modus! Se alle de fine bildene: Les videre

 • Da vi møtte den svarte veggen - før og etter

  25. april 2016

  Etter fem år har butikken vår blitt splitter ny! Turte vi å male svart? Bli med på reisen og plukk opp noen gode tips - blant annet om butikkens nye midtpunkt: Betongbenken vi støpte på bakrommet.

  Les videre

 • Gavetips: Skap minner som varer

  19. april 2016

  Har du lekt «memo» med minsten noen gang? Og fått hakeslepp over hvor godt et barn faktisk husker? Vi har laget dette nydelige trespillet. Finn frem brikkene og gjør deg klar til å bli slått ned i sokkene!

  Les videre

Viser 1 til 10 av totalt 29

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500