Default welcome msg!

Blogg

Vi søker butikkmedarbeider!

Vil du bli en del av den stadig voksende BLAFRE-familien? Nå leter vi etter en blid og energisk butikkmedarbeider til vår nye butikk BLAFRE Brand Store!

BLAFRE flytter og åpner BLAFRE Brand Store

Kjære både trofaste og nye følgere av den lille bedriften vår. Nå har vi glade nyheter å fortelle dere! Om snaut en måned starter nemlig et nytt og spennende kapittel for BLAFRE...

Lag en kreativ adventskalender!

Ok, kaanskje litt tidlig med julestemning allerede, men adventen kommer fort og vi har funnet den perfekte julekalender-oppskriften.

Tilbakekalling. Viktig melding

Vi har gjennom vår egen internkontroll og kvalitetstesting av produkter, oppdaget et avvik vi ikke kan akseptere som ansvarlige og miljøbevisste produsenter. Vi har bestemt oss for å trekke den aktuelle serien fra markedet og produsere nytt.

Bærnytt fra Blafre - barndomsspor i lyngen

Lukten av skog og hei og høst - og den fine lyden av bær som plopper ned i spannet - det er inspirasjonen bak vår splitter nye metallserie. Her kommer en hilsen fra bærtegner Ingrid.

Nå kan du betale med Vipps i nettbutikken!

Vi introduserer nye betalingsløsninger for enkel og trygg handel i nettbutikken vår.

Slik lager du en isskulptur med figurmatboksen!

Her er en morsom vinteraktivitet for hele familien. Lag dekorative isskulpturer med matboksen fra BLAFRE!

Visste du dette om valentinsdagen?

Sukk… Alle hjerters dag. En riktig herlig dag! For mange kanskje bare en vanlig dag i februar, men for oss en ypperlig mulighet å vise de du er glad i at du har dem kjær (klemmer og kos og spesielt KORT er hjertelig velkomne). Her er noen morsomme småfakta om 14. februar!

Vi søker intern i produktdesign!

Utlysning! Vil du bli intern i en helnorsk og kreativ designbedrift? Nå er muligheten her!

Glad Sankthans

Er du litt usikker på når vi faktisk feirer Sankthans? Og hvordan var det der med opprinnelsen til høytiden egentlig? Vi har satt sammen noen morsomme fakta om Sankthansfeiringen. Sett av et par minutter til å lese, så har du noe å snakke om rundt festbordet. ;-)

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500