Default welcome msg!

Blogg

Velkommen, Vera!

Vårt lille team har fått et nytt medlem og her kan du blitt litt bedre kjent med Vera og hva hun skal gjøre.

Lille kanin har blitt bok

Hopp, hopp hurra! Cappelen Damm har gitt ut to bøker med lille kanin - og kaninen er såpass glad i å vise seg frem i bokformat at flere bøker er på trappene.

Er matboksen god nok?

Endelig barnehage- og skolestart, og tid for matpakke-smøring og lunsj i boks! Men hvordan vet man egentlig at matboksen er trygg for barn?

Gaven til små som spiser selv

Her kommer et supert gavetips til barn som spiser selv. Akkurat nå har vi nemlig et godt tilbud på våre nydelige bambusserviser!

Bli inspirert av Kamillas matpakke på skogstur!

Nå er tiden inne for familieaktiviteter og turer i skog og mark. BLAFRE-venn Kamilla gir deg oppskriftene på sine turfavoritter; deilig tomatsuppe og kjøttboller som gjør turpausen ekstra fin.

Helgeland i boks

Gründerne bak BLAFRE lanserer helt nye produkter og hyller kysten, distriktene og Helgeland spesielt. Kunstneren er et stortalent fra Trøndelag, med en linoteknikk som gjør streken hennes unikt vakker.

Vi søker butikkmedarbeider!

Vil du bli en del av den stadig voksende BLAFRE-familien? Nå leter vi etter en blid og energisk butikkmedarbeider til vår nye butikk BLAFRE Brand Store!

BLAFRE flytter og åpner BLAFRE Brand Store

Kjære både trofaste og nye følgere av den lille bedriften vår. Nå har vi glade nyheter å fortelle dere! Om snaut en måned starter nemlig et nytt og spennende kapittel for BLAFRE...

Lag en kreativ adventskalender!

Ok, kaanskje litt tidlig med julestemning allerede, men adventen kommer fort og vi har funnet den perfekte julekalender-oppskriften.

Tilbakekalling. Viktig melding

Vi har gjennom vår egen internkontroll og kvalitetstesting av produkter, oppdaget et avvik vi ikke kan akseptere som ansvarlige og miljøbevisste produsenter. Vi har bestemt oss for å trekke den aktuelle serien fra markedet og produsere nytt.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500