Default welcome msg!

Blafrebloggen

 • Supre smoothier!

  02. juni 2017

  Smoothie passer perfekt til små-sultne mager og sikrer at både små og store får i seg massevis av vitaminer! Ta den med på tur i en av våre stålflasker med bred tut som holder godt på kalde drikker :-)

  Les videre

 • KAKAO ala BLAFRE

  20. januar 2017

  Nå som kulda virkelig har gjort sitt inntog i landet trenger vi alle noe godt å varme oss på. Hva smaker vel ikke bedre enn en deilig, varm kakao? En sikker vinner hos både store og små!

  Les videre

 • På sekkejakt? Her er den!

  06. juni 2016

  Vår norskutviklede og retroinspirerte barnesekk, er like fin i en blomstrende hvitveiseng som den er superpraktisk i barnehagen. Her er en solid dose bildeinspirasjon til deg!

  Les videre

 • Olivers drømmebursdag tar kaka...

  22. mai 2016

  Barnebursdager er en fest! Ingen vits å kave for mye, men her får du noen fine tips, spesielt hvis du er i bak-en-heidundranes-kake- modus! Se alle de fine bildene: Les videre

 • Da vi møtte den svarte veggen - før og etter

  25. april 2016

  Etter fem år har butikken vår blitt splitter ny! Turte vi å male svart? Bli med på reisen og plukk opp noen gode tips - blant annet om butikkens nye midtpunkt: Betongbenken vi støpte på bakrommet.

  Les videre

 • Gavetips: Skap minner som varer

  19. april 2016

  Har du lekt «memo» med minsten noen gang? Og fått hakeslepp over hvor godt et barn faktisk husker? Vi har laget dette nydelige trespillet. Finn frem brikkene og gjør deg klar til å bli slått ned i sokkene!

  Les videre

 • Se hva matboksen din kan brukes til!

  13. april 2016

  Bare matboks, tenker du? Til niste? Det ser kanskje ut som vi heller suppe i traktormatboksen (dårlig idé!), men det er noe helt annet vi holder på med. Bare se her, så fint det blir.

  Les videre

 • Trygg plast uten snusk

  02. februar 2016

  Synes du det er vanskelig å vite hva som er trygg plast og hvilken merking du skal se etter? Våre matbokser er giftfrie og et godt sted å putte barnas niste. Her rydder vi opp i merkeforvirring og forklarer hvordan matboksene våre kvalitetssikres:

  Les videre

 • Her pakker vi for deg!

  09. desember 2015

  Vi begynte med et lager i kjellerboden vår. La oss vise deg hvor ordren din reiser når du har trykket «Bestill» i nettbutikken vår!

  Les videre

 • Gründerskolen: gratis videoer

  28. oktober 2015

  Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere: Vi lanserer gründerskole og nå kan du få BLAFREs lille matpakke for gründere helt gratis - les videre for å se hvordan.

  Les videre

Viser 1 til 10 av totalt 25

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3