Default welcome msg!

Blogg

Olivers drømmebursdag tar kaka...

Barnebursdager er en fest! Ingen vits å kave for mye, men her får du noen fine tips, spesielt hvis du er i bak-en-heidundranes-kake- modus! Se alle de fine bildene:

Da vi møtte den svarte veggen - før og etter

Etter fem år har butikken vår blitt splitter ny! Turte vi å male svart? Bli med på reisen og plukk opp noen gode tips - blant annet om butikkens nye midtpunkt: Betongbenken vi støpte på bakrommet.

Gavetips: Skap minner som varer

Har du lekt «memo» med minsten noen gang? Og fått hakeslepp over hvor godt et barn faktisk husker? Vi har laget dette nydelige trespillet. Finn frem brikkene og gjør deg klar til å bli slått ned i sokkene!

Se hva matboksen din kan brukes til!

Bare matboks, tenker du? Til niste? Det ser kanskje ut som vi heller suppe i traktormatboksen (dårlig idé!), men det er noe helt annet vi holder på med. Bare se her, så fint det blir.

Trygg plast uten snusk

Synes du det er vanskelig å vite hva som er trygg plast og hvilken merking du skal se etter? Våre matbokser er giftfrie og et godt sted å putte barnas niste. Her rydder vi opp i merkeforvirring og forklarer hvordan matboksene våre kvalitetssikres:

Her pakker vi for deg!

Vi begynte med et lager i kjellerboden vår. La oss vise deg hvor ordren din reiser når du har trykket «Bestill» i nettbutikken vår!

Kort og glad nyhet!

Frem med skrivesaker i høstmørket og send en hilsen! Vi lanserer en mengde nye kort, til alle anledninger verdt å feire. Ta en titt på det store utvalget.

Gründer Ingrid på TV2

Mandag denne uken fikk vi besøk av Nils Gunnar Lie og fotograf fra TV2 Nyhetskanalen. Tema: Regjeringens Gründermelding. Tommel opp eller tommel ned?

BLAFRE + WWF = SANT

Tenk så trist det hadde vært om dyrene forsvant! Vi er dyrevenner og nå stolte, nybakte bedriftsfaddere hos WWF. Kanskje du allerede har fått en av våre kofferter i vervepremie?

Epleslang og paibaking

Vi elsker høsten og de nydelige fargene! Nå er det tid for innhøsting, varm drikke i termosen, tykke strikkegensere, en kopp te, fyr i peisen og kanskje en eplepai i ovnen? Se, nyt og bak!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500