Default welcome msg!

Blogg

Trygg plast uten snusk

Synes du det er vanskelig å vite hva som er trygg plast og hvilken merking du skal se etter? Våre matbokser er giftfrie og et godt sted å putte barnas niste. Her rydder vi opp i merkeforvirring og forklarer hvordan matboksene våre kvalitetssikres:

Her pakker vi for deg!

Vi begynte med et lager i kjellerboden vår. La oss vise deg hvor ordren din reiser når du har trykket «Bestill» i nettbutikken vår!

Kort og glad nyhet!

Frem med skrivesaker i høstmørket og send en hilsen! Vi lanserer en mengde nye kort, til alle anledninger verdt å feire. Ta en titt på det store utvalget.

Gründer Ingrid på TV2

Mandag denne uken fikk vi besøk av Nils Gunnar Lie og fotograf fra TV2 Nyhetskanalen. Tema: Regjeringens Gründermelding. Tommel opp eller tommel ned?

BLAFRE + WWF = SANT

Tenk så trist det hadde vært om dyrene forsvant! Vi er dyrevenner og nå stolte, nybakte bedriftsfaddere hos WWF. Kanskje du allerede har fått en av våre kofferter i vervepremie?

Epleslang og paibaking

Vi elsker høsten og de nydelige fargene! Nå er det tid for innhøsting, varm drikke i termosen, tykke strikkegensere, en kopp te, fyr i peisen og kanskje en eplepai i ovnen? Se, nyt og bak!

Ny salgssjef i BLAFRE

Vi er så glade for å kunne presentere vårt nyeste medlem i teamet. Dette er Jenny og hun har nå ansvaret for all oppfølging og salgskontakt med våre forhandlere. Gjett om det blir bra!

BLAFRE på busstur

Av og til får vi oss noen hyggelige overraskelser - og denne er en skikkelig godbit. En påkostet reklamefilm fra nabolandet, med en nydelig matboks i rampelyset! Kjenner du den igjen?

BLAFRE på TV3

BLAFRE har hatt besøk av dyktige Halvor Bakke og teamet bak TV3-programmet «Norges styggeste rom».

Pepperkaker ala BLAFRE

Også for oss voksne er det mye kos å finne i den gyllenbrune deigen og en dæsj melis! Smaker godt og fungerer til og med som juletrepynt. Man trenger ikke holde seg til pepperkakeformene som finnes - slipp kreativiteten løs!

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500