Default welcome msg!

Da vi møtte den svarte veggen - før og etter

En vakker høstdag i 2010 rusler gründerne Ingrid og Remi rundt i nabolaget sitt og ser skiltet «Til leie» i de tomme lokalene på Ekeberg. Firmaet BLAFRE er fem år gammelt på dette tidspunktet og så langt har kjøkkenet hjemme vært kontor for gründerbedriften. Det begynner å bli trangt! Vi starter oppussingrunde nummer én: Familien stiller opp og legger gulv, lille Nora på fem år rydder ledninger, det bygges vegger, males og rives - og i november 2010 står denne fargeklatten av en butikk klar. Med kaffebar, etter et unisont krav fra nytilflyttede naboer med tydelige Grünerløkka-abstinenser:

   

Til vår store glede, brukes lokalene flittig. Og blir slitt. I januar 2016 er det tid for forandring igjen og vi setter i gang en stor oppussingsrunde, også for å oppgradere kjøkkenet og gjøre kaffebaren attraktiv for nye kundegrupper. Vi innleder et samarbeid med Trondheims-duoen Anniken og Hege i Dare to designstudio, som tegner ny innredning. Det inkluderer deres eget, lekre hyllesystem, utviklet og produsert i Norge. Nå skal vi bli showroom også for dem. Men hjelp! De mener vi skal male en hel vegg svart. Hvordan skal det bli?Vi som er så glade i farger? Vi setter i gang, og på bakrommet støper Remi betongbenk til den nye disken. Disken kles i plank i fiskebensmønster - skandinavisk natur og enkelhet, er stikkordet.

     

Matvarer fra Nicolas Vahe (oljer, pesto, salt, sennep og godsaker i fleng!) og fine ting fra danske House Doctor får plass i hyllene, det blir mange flere sitteplasser - og det sorte synes vi fungerer helt strålende. Hva synes du? Her er et bilde før og etter. Og scroll ned - så ser du at fargene på ingen måte er borte. Dette er fortsatt BLAFRE sitt kreative hovedkontor og showroom, og du er hjertelig velkommen innom! Åpningstidene våre finner du her. Fortell oss gjerne hva du synes om oppgraderingen, i kommentarfeltet nederst.

           

Og slik (over) ser butikken ut nå, hvis du står med den svarte veggen i ryggen. Hyllesystemet ORGANIZE gir fleksibilitet og mange kombinasjonsmuligheter. Glade farger og unike ting - alt designet bak veggene i den samme butikken. Mer lokalt blir det ikke!

 
[wpcloud_facebook_share][wpcloud_facebook_comments]
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500