Default welcome msg!

Gründer Ingrid på TV2

Litt over kl. 16 gikk intervjuet på direkten fra vårt hovedkontor her på Ekeberg i Oslo. I tre minutter snakket Ingrid og Nils Gunnar om firmaet, etableringen i 2005, produktene og utfordringene.

– Direkteformatet er jo nervepirrende og veldig moro! Jeg synes det er strålende at TV2 på denne måten retter oppmerksomheten spesielt mot kvinnelige gründere og alt arbeidet det faktisk er å bygge opp en ny virksomhet, sier Ingrid.

Det er snart 10 år siden BLAFRE fikk sine første produkter på markedet. Kremmerhuset var første kunde, og solgte 40 kortmotiver i sine butikker i 2006.

   

Dette med tidsaspektet og tålmodigheten som trengs, er viktig å få frem, samtidig som jeg understreker at man er nødt til å ta det første steget, også uten at alt er perfekt.

Visste du at BLAFRE starter sin egen gründerskole? Se Facebookfor mer informasjon!

Regjeringen har foreslått en rekke tiltak for å stimulere til mer gründervirksomhet i Norge. En stor ekstra pott går til Innovasjon Norge, som skal fordele midlene videre.

– Det er flott at det legges mer penger på bordet, men for vår del, som aldri har mottatt støtte fra Innovasjon Norge, er det også viktig å understreke at skattepolitikk og arbeidsgiveravgift er viktige vilkår å evaluere. Endringer her vil slå ut i regnskapet hver måned for vår del.

[wpcloud_facebook_share][wpcloud_facebook_comments]
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500