Default welcome msg!

Inspirasjon

Lille kanin har blitt bok

Hopp, hopp hurra! Cappelen Damm har gitt ut to bøker med lille kanin - og kaninen er såpass glad i å vise seg frem i bokformat at flere bøker er på trappene.

Er matboksen god nok?

Endelig barnehage- og skolestart, og tid for matpakke-smøring og lunsj i boks! Men hvordan vet man egentlig at matboksen er trygg for barn?

Gaven til små som spiser selv

Her kommer et supert gavetips til barn som spiser selv. Akkurat nå har vi nemlig et godt tilbud på våre nydelige bambusserviser!

Bli inspirert av Kamillas matpakke på skogstur!

Nå er tiden inne for familieaktiviteter og turer i skog og mark. BLAFRE-venn Kamilla gir deg oppskriftene på sine turfavoritter; deilig tomatsuppe og kjøttboller som gjør turpausen ekstra fin.

Lag en kreativ adventskalender!

Ok, kaanskje litt tidlig med julestemning allerede, men adventen kommer fort og vi har funnet den perfekte julekalender-oppskriften.

Slik lager du en isskulptur med figurmatboksen!

Her er en morsom vinteraktivitet for hele familien. Lag dekorative isskulpturer med matboksen fra BLAFRE!

Visste du dette om valentinsdagen?

Sukk… Alle hjerters dag. En riktig herlig dag! For mange kanskje bare en vanlig dag i februar, men for oss en ypperlig mulighet å vise de du er glad i at du har dem kjær (klemmer og kos og spesielt KORT er hjertelig velkomne). Her er noen morsomme småfakta om 14. februar!

Glad Sankthans

Er du litt usikker på når vi faktisk feirer Sankthans? Og hvordan var det der med opprinnelsen til høytiden egentlig? Vi har satt sammen noen morsomme fakta om Sankthansfeiringen. Sett av et par minutter til å lese, så har du noe å snakke om rundt festbordet. ;-)

3 tips til rydding av barnerommet

I en travel familiehverdag er det nesten bare å forvente at barnerommet til tider ser ganske rotete ut. Heldigvis er det visse forhåndsregler du kan ta for å gjøre ryddingen enklere. Her kommer 3 smarte tips til organisere barnerommet!

Supre smoothier!

Smoothie passer perfekt til små-sultne mager og sikrer at både små og store får i seg massevis av vitaminer! Ta den med på tur i en av våre stålflasker med bred tut som holder godt på kalde drikker :-)

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500