Default welcome msg!

Inspirasjon

Se hva matboksen din kan brukes til!

Bare matboks, tenker du? Til niste? Det ser kanskje ut som vi heller suppe i traktormatboksen (dårlig idé!), men det er noe helt annet vi holder på med. Bare se her, så fint det blir.

Kort og glad nyhet!

Frem med skrivesaker i høstmørket og send en hilsen! Vi lanserer en mengde nye kort, til alle anledninger verdt å feire. Ta en titt på det store utvalget.

Epleslang og paibaking

Vi elsker høsten og de nydelige fargene! Nå er det tid for innhøsting, varm drikke i termosen, tykke strikkegensere, en kopp te, fyr i peisen og kanskje en eplepai i ovnen? Se, nyt og bak!

Pepperkaker ala BLAFRE

Også for oss voksne er det mye kos å finne i den gyllenbrune deigen og en dæsj melis! Smaker godt og fungerer til og med som juletrepynt. Man trenger ikke holde seg til pepperkakeformene som finnes - slipp kreativiteten løs!

Håndlaget for de minste

I et sjarmerende, lite lokale i England lages nydelige og eksklusive saker til BLAFREs nettbutikkunder.

Danske nistedrømmer

Danske Louisa Lorang er fast matskribent for ukebladet Femina, gjestekokk på frokost-tv og har utgitt flere bøker. Vi er stolte over at BLAFRE dukker opp i boken hennes!

Lag din egen lampeskjerm

Her viser vi deg hvordan du på en enkel måte kan friske opp en gammel (eller ny) lampeskjerm. Resultatet blir smashing!

Cookiefavoritter

På kafeen vår på Ekeberg i Oslo er disse cookiesene en av bestselgerne. Lurer du på hva som er Camillas populære oppskrift? Vi røper hemmeligheten!

Page:
  1. 1
  2. 2
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500