Default welcome msg!

På sekkejakt? Her er den!

Dette er et skryteinnlegg, vi sier det rett ut. Vi ble nemlig så glade da vi oppdaget bildene Rakel Berg har knipset, at vi har lyst til å dele dem med flere. Hun er fotograf og har vært på rusletur i skogen, akkurat når den er på sitt kanskje vakreste: Grønn og varm, med fluer som summer i solstrålene og et mykt teppe av hvitveis rullet ut over hele skogbunnen. Vi kan kjenne lukta av mose og høre latteren fra barna. Slike dager er man takknemlige for.

~ Teksten fortsetter under bildet ~

Og selvfølgelig må man ha en skikkelig tursekk, sin helt egen en! Med plass til en nysgjerrig bamse, en matboks og kanskje en ekstra fin barnetermos. Barnehagesekkene sitter som et skudd, er ensfargede og med lav spraglefaktor, gode på ryggen og passe romslige. Vi har rett og slett laget sekken vi ikke fant noe sted, da vår egen Lotta begynte i barnehagen. Er den ikke fin? Se forresten flere av Rakels bilder her, nettsiden hennes er verdt et besøk.

~ Teksten fortsetter under bildet ~

 

Sekken har altså to størrelser. På Rakels bilde over, ser du den største størrelsen (8,5 liter). På bildet under, har barna den minste størrelsen (6 liter). Bildet under er knipset av en annen naturglad og dyktig fotograf: Pernille Nygård. Scroll videre, så finner du enda flere bilder til inspirasjon, fra Instagram - sekken vår knipset rundtomkring i verden. Pernilles Instagram-konto er stappfull av vakre bilder. Drops for øyet!

~ Saken fortsetter under bildet ~

 

Klikk på bildene for å gå til nettbutikken vår, der du kan kjøpe sekken:

Del

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500