Default welcome msg!

Se hva matboksen din kan brukes til!

Vi liker produkter som kan brukes til flere ting. Som man kan være kreative med, og som derfor skaper ekstra mye glede i hverdagen. Våre norskproduserte plastmatbokser er definitivt slike produkter. Er du så heldig at du har en ugle, traktor eller elefant i hus? En ting er at traktorvarianten gjerne lekes så mye med, at den blir slitt under «hjulene» (er ikke det fantastisk?). Nå er vi i matmodus. For matboksen kan også brukes som geleformer! Det er bare å finne frem gelepakkene og slå seg løs. Pynt opp på bordet, i barnebursdagen for eksempel, med traktorgele som går ned på høykant! Det er superenkelt å bruke plastformene til dette, og du følger bare instruksene på pakken. Dekorativt, ikke sant?

 

Her er det bare å prøve seg frem med fine farger. Scroll ned så ser du noen eksempler fra Instagram litt lenger ned i denne posten. Husk, det er ikke sikkert alle detaljene i matboksene blir en del av den ferdige geleen. Fint blir det uansett! Og vær litt forsiktig når du skal løsne geleen fra formen. Hold gjerne formen ned i et varmt vannbad (fyll for eksempel vaskekummen med varmt vann og hold formen nedi i ca. ett minutt) - så løsner geleen lett. Lykke til!

Og husk å hashtagge bildene dine davel  (#blafre eller #blafredesign) hvis du legger dem ut på Instagram, så får vi se resultatet ;-) Eller last opp bildet i kommentarfeltet nederst. Der kan du gjerne fortelle oss hvis du bruker matboksen til andre ting enn gele også? Kanskje du har en knallgod idé vi bør videreformidle?

 
Del
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500