Default welcome msg!

Nyheter

 • Vi er på talentjakt - ledig stilling!

  24. september 2017

  Nå har vi en sjelden mulighet for deg med visuelt talent. Har du lyst til å jobbe i en norsk bedrift av det helt unike slaget? Bli med i teamet!

  Les videre

 • BLAFRE-designer nominert til pris

  28. august 2017

  Vi er så stolte! Vår nye produktdesigner i BLAFRE, Emilie Stahl Carlsen, får velfortjent oppmerksomhet for sitt designtalent - og er nominert i hele to kategorier i Bo Bedres høythengende designpris.

  Les videre

 • På sekkejakt? Her er den!

  06. juni 2016

  Vår norskutviklede og retroinspirerte barnesekk, er like fin i en blomstrende hvitveiseng som den er superpraktisk i barnehagen. Her er en solid dose bildeinspirasjon til deg!

  Les videre

 • Da vi møtte den svarte veggen - før og etter

  25. april 2016

  Etter fem år har butikken vår blitt splitter ny! Turte vi å male svart? Bli med på reisen og plukk opp noen gode tips - blant annet om butikkens nye midtpunkt: Betongbenken vi støpte på bakrommet.

  Les videre

 • Trygg plast uten snusk

  02. februar 2016

  Synes du det er vanskelig å vite hva som er trygg plast og hvilken merking du skal se etter? Våre matbokser er giftfrie og et godt sted å putte barnas niste. Her rydder vi opp i merkeforvirring og forklarer hvordan matboksene våre kvalitetssikres:

  Les videre

 • Her pakker vi for deg!

  09. desember 2015

  Vi begynte med et lager i kjellerboden vår. La oss vise deg hvor ordren din reiser når du har trykket «Bestill» i nettbutikken vår!

  Les videre

 • Gründerskolen: gratis videoer

  28. oktober 2015

  Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere: Vi lanserer gründerskole og nå kan du få BLAFREs lille matpakke for gründere helt gratis - les videre for å se hvordan.

  Les videre

 • Kort og glad nyhet!

  26. oktober 2015

  Frem med skrivesaker i høstmørket og send en hilsen! Vi lanserer en mengde nye kort, til alle anledninger verdt å feire. Ta en titt på det store utvalget.

  Les videre

 • BLAFRE + WWF = SANT

  08. oktober 2015

  Tenk så trist det hadde vært om dyrene forsvant! Vi er dyrevenner og nå stolte, nybakte bedriftsfaddere hos WWF. Kanskje du allerede har fått en av våre kofferter i vervepremie?
  Les videre

 • Ny salgssjef i BLAFRE

  27. august 2015

  Jenny_SirkelVi er så glade for å kunne presentere vårt nyeste medlem i teamet. Dette er Jenny og hun har nå ansvaret for all oppfølging og salgskontakt med våre forhandlere. Gjett om det blir bra!

  Les videre

Viser 1 til 10 av totalt 16

Side:
 1. 1
 2. 2
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500