Default welcome msg!

Nyheter

Helgeland i boks

Gründerne bak BLAFRE lanserer helt nye produkter og hyller kysten, distriktene og Helgeland spesielt. Kunstneren er et stortalent fra Trøndelag, med en linoteknikk som gjør streken hennes unikt vakker.

BLAFRE flytter og åpner BLAFRE Brand Store

Kjære både trofaste og nye følgere av den lille bedriften vår. Nå har vi glade nyheter å fortelle dere! Om snaut en måned starter nemlig et nytt og spennende kapittel for BLAFRE...

Tilbakekalling. Viktig melding

Vi har gjennom vår egen internkontroll og kvalitetstesting av produkter, oppdaget et avvik vi ikke kan akseptere som ansvarlige og miljøbevisste produsenter. Vi har bestemt oss for å trekke den aktuelle serien fra markedet og produsere nytt.

Bærnytt fra Blafre - barndomsspor i lyngen

Lukten av skog og hei og høst - og den fine lyden av bær som plopper ned i spannet - det er inspirasjonen bak vår splitter nye metallserie. Her kommer en hilsen fra bærtegner Ingrid.

Nå kan du betale med Vipps i nettbutikken!

Vi introduserer nye betalingsløsninger for enkel og trygg handel i nettbutikken vår.

Vi søker intern i produktdesign!

Utlysning! Vil du bli intern i en helnorsk og kreativ designbedrift? Nå er muligheten her!

Vi er på talentjakt - ledig stilling!

Nå har vi en sjelden mulighet for deg med visuelt talent. Har du lyst til å jobbe i en norsk bedrift av det helt unike slaget? Bli med i teamet!

BLAFRE-designer nominert til pris

Vi er så stolte! Vår nye produktdesigner i BLAFRE, Emilie Stahl Carlsen, får velfortjent oppmerksomhet for sitt designtalent - og er nominert i hele to kategorier i Bo Bedres høythengende designpris.

På sekkejakt? Her er den!

Vår norskutviklede og retroinspirerte barnesekk, er like fin i en blomstrende hvitveiseng som den er superpraktisk i barnehagen. Her er en solid dose bildeinspirasjon til deg!

Olivers drømmebursdag tar kaka...

Barnebursdager er en fest! Ingen vits å kave for mye, men her får du noen fine tips, spesielt hvis du er i bak-en-heidundranes-kake- modus! Se alle de fine bildene:

Page:
  1. 1
  2. 2
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500