Default welcome msg!

Nyheter

Bærnytt fra Blafre - barndomsspor i lyngen

Lukten av skog og hei og høst - og den fine lyden av bær som plopper ned i spannet - det er inspirasjonen bak vår splitter nye metallserie. Her kommer en hilsen fra bærtegner Ingrid.

Nå kan du betale med Vipps i nettbutikken!

Vi introduserer nye betalingsløsninger for enkel og trygg handel i nettbutikken vår.

Vi søker intern i produktdesign!

Utlysning! Vil du bli intern i en helnorsk og kreativ designbedrift? Nå er muligheten her!

Vi er på talentjakt - ledig stilling!

Nå har vi en sjelden mulighet for deg med visuelt talent. Har du lyst til å jobbe i en norsk bedrift av det helt unike slaget? Bli med i teamet!

BLAFRE-designer nominert til pris

Vi er så stolte! Vår nye produktdesigner i BLAFRE, Emilie Stahl Carlsen, får velfortjent oppmerksomhet for sitt designtalent - og er nominert i hele to kategorier i Bo Bedres høythengende designpris.

På sekkejakt? Her er den!

Vår norskutviklede og retroinspirerte barnesekk, er like fin i en blomstrende hvitveiseng som den er superpraktisk i barnehagen. Her er en solid dose bildeinspirasjon til deg!

Olivers drømmebursdag tar kaka...

Barnebursdager er en fest! Ingen vits å kave for mye, men her får du noen fine tips, spesielt hvis du er i bak-en-heidundranes-kake- modus! Se alle de fine bildene:

Trygg plast uten snusk

Synes du det er vanskelig å vite hva som er trygg plast og hvilken merking du skal se etter? Våre matbokser er giftfrie og et godt sted å putte barnas niste. Her rydder vi opp i merkeforvirring og forklarer hvordan matboksene våre kvalitetssikres:

Her pakker vi for deg!

Vi begynte med et lager i kjellerboden vår. La oss vise deg hvor ordren din reiser når du har trykket «Bestill» i nettbutikken vår!

Kort og glad nyhet!

Frem med skrivesaker i høstmørket og send en hilsen! Vi lanserer en mengde nye kort, til alle anledninger verdt å feire. Ta en titt på det store utvalget.

Page:
  1. 1
  2. 2
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500