Default welcome msg!

BLAFRE-designer nominert til pris

Vi er så stolte! Vår nye produktdesigner i BLAFRE, Emilie Stahl Carlsen, får velfortjent oppmerksomhet for sitt designtalent - og er nominert i hele to kategorier i Bo Bedres høythengende designpris.

Emilie kan bli både «Årets nykommer» og vinne i kategorien «Årets tilbehør». Førstnevnte pris gis til et «ungt talent som har gjort seg bemerket og evnet å bryte ut av mengden med sin design, og som vi har stor tro på for fremtiden».

En slik designer er Emilie, som før hun begynte i BLAFRE blant annet laget de lekre plantekassene Pidestall for det danske merket Woud, med tilhørende lampe. Juryen har latt seg imponere over helhetstenkningen, blant annet.

– Dette var utrolig overraskende og ekstremt motiverende til videre arbeid, sier Emilie. Akkurat nå er hun i full sving med å rigge til BLAFRE sin stand på Oslo Designfair. Prisen deles ut i forbindelse med messen, onsdag kveld.

Emilie er utdannet produktdesigner fra Høgskolen i Oslo og Akershus og begynte i BLAFRE i 2016. I nominasjonen heter det at hun «lar seg ikke begrense av materialer eller møbelsjanger» og det stemmer på en fargerik prikk - hun har et fantastisk bredt spekter av ideer og stor kunnskap om materialer og muligheter. Det kommer alle dere som følger BLAFRE til å kunne glede dere enda mer over fremover, blant annet lanseres et helt nytt produkt som Emilie har laget på messen som åpner denne uken på Lillestrøm. Vi gleder oss til å fortelle mer!

Vi i BLAFRE legger store krefter i utvikle kvalitetsprodukter, og så liker vi å overraske. Da må det satses på design og talent, fagkunnskap og lekenhet. Emilie er derfor en viktig brikke i BLAFRE sitt lille designteam, og vi gratulerer hjertelig med staselige nominasjoner og blafrer (selvfølgelig!) med både flagg og ballonger, helt og fullstendig uavhengig av hvordan den endelige kåringen ender! Hurra! Les mer om prisen her hos Bo Bedre.

Del

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500