Default welcome msg!

BLAFRE flytter og åpner BLAFRE Brand Store

Kjære både trofaste og nye følgere av den lille bedriften vår. Nå har vi spennende nyheter å fortelle dere!

For ja - vi skal flytte. Katta er ute av sekken, og den 2. desember flytter vi altså til Grünerløkka midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt Nordre gate 15. De mest løkka-vante av dere vil nok kjenne igjen lokalet som den tidligere butikken til Kaibosh og Ensemble. Nå er vi så heldige at vi skal få sette vårt preg her. Her vil vi ha våre kontorer hvor vi hver dag jobber med å lage helnorsk design med masse kjærlighet. Men det som kanskje er enda mer morsomt er at vi igjen skal åpne butikk.

Teamleder i Oslo, Emilie, og gründer Ingrid foran det nye butikklokalet. Hit lover vi å ta med oss alle kjente og kjære BLAFRE-dyr! ;-)

BLAFRE Brand Store vil være åpen mandag-lørdag 10-16, og aller første åpningsdag blir 2. desember. Vi lover dere en nydelig julebutikk! Samtidig må vi få lov til å takke for den fantastiske tiden vår i Ekeberg Hageby. Her har vi vært i 9 år, med kafé og butikk frem til i fjor. Men slapp av - vi har ikke flyttet ut helt enda. Vi kommer til å invitere til stort utsalg i Ballplassveien 2, og etterhvert blir det også en ordentlig åpningsfest i nye lokaler.

Teamet i Oslo. Vi gleder oss til å møte deg i den nye butikken!

Du kan følge med på butikk-reisen på vår Facebook og Instagram. Her vil vi poste masse fra både flytteprosessen, åpningen og invitasjoner til kundekvelder. Vi blir så glade hvis du vil følge oss, og gleder oss til å starte på dette nye eventyret!

Er du i mimremodus? I bilderullen under har vi samlet bilder fra alt det morsomme vi har funnet på i de gamle lokalene våre gjennom tidene.

Del

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500