Default welcome msg!

Her pakker vi for deg!

– Av gründer Ingrid –      

En del av dere kjenner oss godt og har fulgt oss i mange år, samtidig får vi stadig nye venner. Så helt først: BLAFRE er en liten, norsk familiebedrift og jeg designer alt du kjøper i nettbutikken selv. Alt sammen. Det er vi stolte av og vi vet at det gjør sortimentet vårt helt unikt. Jeg sitter altså her på Ekeberg i Oslo og tegner alt fra runde og gode isbjørner til ugler med tallerkenøyne og skjult skjeling. Da er det viktig at disse får labbe og flakse trygt og raskt helt frem til deg og sine nye eiere!

               

Vi er altså en gründerbedrift og har prøvd det meste når det gjelder lagerløsninger - fra bod i kjelleren helt i starten, til å drifte eget lager på flere forskjellige steder. Et av dem i en kjeller med en vareheis som var konstant kranglete. Og det tar tid å losse varer når man blir innesperret i heisen på annenhver tur, det kan vi love! Vi har kjørt mange, mange turer på posten med pakker i bilen. Moro, men tidkrevende, når man helst skal bruke tid på det man kan best: Tegne og lage nye produkter.

 

Sommeren 2015 overtok Carina og gjengen på WePack vårt lager. Det fine med denne gjengen er at de også er en familiebedrift, så vi forstår hverandre godt. De har flere andre kunder og sammen fyller vi et lager. Så når du har lagt en bestilling i nettbutikken er det dyktige Carina som overtar. De pakker både til forhandlere og privatkunder, og til distributørene våre i utlandet.

 

Det viktigste for oss er dette: At du som kunde får varene levert raskt! Vi håper derfor du er fornøyd når du handler hos oss og at du sier fra hvis du har spørsmål rundt levering og ordre. Du kan kontakte oss på post@blafre.com når som helst.

           

Gode ønsker fra Ingrid, gründer & designer

 
Del
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500