Default welcome msg!

Ny salgssjef i BLAFRE

   

Vi er så glade for å kunne presentere vårt nyeste medlem i teamet. Dette er Jenny og hun har nå ansvaret for all oppfølging og salgskontakt med våre forhandlere. Gjett om det blir bra!

Kanskje har du allerede hatt besøk av henne i butikken din? Ta gjerne kontakt med Jenny direkte på hennes mail jenny(a)blafre.com. Jenny bor med familien sin i Asker og har blant annet bakgrunn som gründer og daglig leder i eget firma.

–  Mitt mål er å hjelpe alle våre forhandlere, store som små; til å spre våre glade produkter, og ikke minst heie på norsk design og bærekraftig produksjon.  Det skal være gøy å være en del av Blafrefamilien, sier Jenny. Hun begynte fulltid i BLAFRE i august 2015.

– Om det er tilfeldigheter eller skjebnen som har bidratt er ikke lett å si, men at jeg skulle ende opp som et medlem i Blafrefamilien er ingen overraskelse. Det sier jeg fordi designet til Ingrid har en magisk tiltrekningskraft på meg siden jeg fikk mitt første barn for 8 år siden. Den spreke kombinasjonen av farger og  mønster har skapt et dilemma for meg, skal jeg ha den, eller den, ELLER den? Ja så tar jeg alle tre. For sånn er det når man først blir bitt av Blafre-basillen!

Jenny er rett og slett glad i mennesker, og selv om hun har bakgrunn fra en annen bransje, opplever hun ikke overgangen som særlig stor.

– Når alt kommer til alt handler det om det samme. Å bygge tette relasjoner, yte optimal kundeservice og levere tipp topp kvalitet med en dæsj personlighet. Og det er sånn jeg opplever alle våre fantastiske forhandlere; alle er ekte Blafre-fans, og de synes det er gøy å sette sammen våre produkter til spennende pakkeløsninger til heldige glade barn.

Del
Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500