Default welcome msg!

Olivers drømmebursdag tar kaka...

Mamman til Oliver, Carina, har slått på stortromma! Olivers bursdag har stæsj fra BLAFRE sin bursdagskolleksjon, men kaka kan vi ikke ta en tøddel av æren for. Carina har laget motivet fra serviettene, helt på en prikk. Skogsvennene i marsipan - er den ikke fin? Oliver ser veldig, veldig fornøyd ut - og vi skjønner ham godt.

De morsomme maskene, ballongene, sugerørene, tallerkene, serviettene og krusene - alt sammen er fra BLAFRE sin bursdagskolleksjon. Det beste med denne kolleksjonen er - synes vi - at den er absolutt, helt og definitivt like fin til gutter og jenter. Nydelige farger, fine figurer! Hvorfor i alle dager skal man begrense og dele inn i trange og små kategorier? Til og med voksne kan bruke disse tingene når noe skal feires.

Vi håper du blir inspirert! Alle bildene av Oliver er tatt av kakebakemamma Carina (hun tok bildene på eget initiativ og ble ikke sponset med produkter til bursdagen - vi var så heldige at vi oppdaget disse på Instagram). Lenger ned på siden ser du bilder av kolleksjonen tatt av fotograf Inger Marie Grini - scroll og se de fine detaljene. La deg inspirere til neste gang du selv skal dekke festbordet - vi gjør det enkelt, og har aaaaalt du trenger til barnebursdagen i nettbutikken vår. Bortsett fra kaka. Den må du ordne selv. Men husk: Den trenger ikke være perfekt!

     
Del

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500