Default welcome msg!

Vi er på talentjakt - ledig stilling!

Nå har vi en sjelden mulighet for deg med visuelt talent. Har du lyst til å jobbe i en norsk bedrift av det helt unike slaget? Bli med i teamet!

Du har gjerne fotoutdanning og er sterk på levende bilder, visuell presentasjon og historiefortelling. Du er svært kvalitetsbevisst og forstår intuitivt hvor viktig helhetlig strategi er for effektiv markedsføring. Digitale verktøy er en helt naturlig del av din hverdag, så det trenger du ikke ha på en CV, heller ikke markedsføringsutdannelse. Men du er teknisk nysgjerrig og oppegående, og det du mangler av kompetanse er du ikke redd for å google, kurse og/eller spørre deg frem til.

Vi ser etter det vi har kalt «innholdsprodusent og digital markedsfører», fulltid.

 I BLAFRE vil du få stort handlingsrom: Du skal skape gode kampanjer og nyhetsbrev fra A til Å, ta produktbilder og filme, skrive og produsere blogginnlegg og spennende innhold i alle våre kanaler; for privatkunder, forhandlere og distributører. Du benytter en rekke verktøy - og oppdaterer deg av egen, faglig nysgjerrighet på eventuelt nye - for å synliggjøre våre produkter og historien bak, både på Facebook, Instagram og andre plattformer. Du har kontakt med pressen, bidrar gjerne til å lage spennende arrangement for vårt fantastiske nettverk av kunder, og jobber tett og energisk med vår produktdesigner og salgssjef, med å planlegge lanseringer og effektive og selgende kampanjer. Du får et særlig ansvar for nettbutikken vår, og skal bidra til å øke salget der. Også der tror vi kvalitet er nøkkelen - på produktene, innholdet, bildene, videoene og tekniske løsninger. Du ser hele tiden etter muligheter som kan gjøre oss bedre.

Konkret erfaring med e-handel, Magento, Mailchimp, Facebook-annonsering og Google AdWords (piksler, retargeting-kampanjer, segmentering, søkeordsanalyser og strategi for søkeord) er en fordel, men ikke et krav. Det du eventuelt mangler av kompetanse, henter du inn med din store lærevilje og nysgjerrighet.Men du må kunne lære deg å måle resultatet av kampanjer og egne satsninger i nettbutikken, og kvalitativt mene noe om endringsbehov og effekt. Til en viss grad henter vi også inn ekstern faglig assistanse, hvis behov. Vår nettsideleverandør, Trollweb, vil være en ressurs i utviklingen av nettbutikken. Adobe-pakken er et sentralt verktøy.

Vi søker altså deg som:
- Er en sterk historieforteller, visuelt og språklig
- Er digital som den naturligste ting i verden og svært kvalitetsbevisst
- Vil jobbe nettopp i BLAFRE, fordi bedriftens verdier betyr noe for deg
- Gjerne har spesiell interesse for norsk design
- Har kommersiell og teknisk teft
- Gjerne prater med kunder og er offensiv og nysgjerrig
- Jobber selvstendig og strukturert, og har en fleksibel innstilling
- Er ekstra glad i langtidsplanlegging

BLAFRE er en norsk bedrift, etablert i 2005 og premiert for sin suksessfulle gründerreise. Vi designer, produserer og selger produktene våre over hele Norge og i en rekke andre land. Vi er et lite, kreativt og sjeldent effektivt team, med svært høye ambisjoner. Nå leter vi etter en dedikert og skapende person, som med inspirerende teft kan bidra til å synliggjøre norsk design og våre helt unike produkter. 

Søknad sendes remi@blafre.com senest 15. oktober. Vi gleder oss til å høre fra deg! Varighet: 12 måneders prosjektstilling med mulighet for forlengelse. Oppstart snarest.

Del

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500