Default welcome msg!

Vår egen butikk & kaffebar

Vår egen butikk & kaffebar

VELKOMMEN TIL EKEBERG HAGEBY: BLAFRES BUTIKK, KAFFEBAR OG VÅRT HOVEDKONTOR MED SHOWROOM

Du er hjertelig velkommen til vår butikk og kaffebar i Ekeberg Hageby, tilknyttet BLAFRE sitt hovedkontor. Her åpner vi dørene fredag, lørdag og søndag. I lokalene våre finner du hele sortimentet vårt (med forbehold om at vi kan bli utsolgt, eller tomme for utgående varer - ring gjerne for å sjekke tilgjengelighet), ofte blir nye produkter tilgjengelig her først. I kaffebaren kan du kjøpe deg nydelig kaffe, kakao og te - vi har stort utvalg - og noe enkelt å spise. Vi har egen lekehytte, som barna elsker, og gratis internett.

Vi arrangerer kundekvelder jevnlig hvor vi har mange gode BLAFRE-tilbud. Butikken har egen side på Facebook - følg oss gjerne der også for siste nytt.

... OG SHOWROOMET I OSLO FOR «DARE TO DESIGN»

I våre lokaler kan du også se og kjenne på hyllesystemet til Anniken og Hege i Trondheims-baserte Dare to Design. Et robust og nydelig stykke norsk håndtverk! Her ser du mer av dette produktet.

ÅPNINGSTIDER:

Fredag: kl. 10-17.00
Lørdag og søndag: kl. 11.00-17.00.
{MERK: SOMMERSTENGING og evt. andre midlertidige endringer i åpningstider, annonseres på vår Facebookside: facebook.com/blafrebutikken}

ADRESSE:

BLAFRE butikk og kaffebar
Ballplassveien 2, 1181 OSLO
butikk[a]blafre.com / + 47 957 32 229 

Buss 34 fra Jernbanetorget til Ekeberg hageby bruker ca. 10 minutter - gå av på busstoppet som heter Ekeberg hageby. Derfra er det 50 meter å gå til lokalene våre, ned Ballplassveien.