Default welcome msg!

Kjøpsbetingelser

BLAFRE AS 995681943 MVA
Faktura- og besøksadresse: Ballplassveien 2, 1181 OSLO - Det er ønskelig at fakturaer sendes faktura@blafre.com
Returadresse (privatkunder): Blafre AS co/Nettvarehotellet AS, Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND.
Kundeservice: +47 95732229 (kl. 10-15 på hverdager).
E-post: post@blafre.com

GENERELT..

Ved kjøp i nettbutikken aksepterer du våre kjøpssvilkår. Vilkårene gjelder for privatkunder i nettbutikken og det er en betingelse at du er over 18 år (mindreårige må ha foresattes godkjenning). Det viktigste for oss er fornøyde kunder, vi er lydhøre for tilbakemeldinger og vil alltid forsøke å legge til rette for en god handel. Ikke nøl med å ta kontakt på post@blafre.com hvis du har noe på hjertet!

For øvrig skal ethvert kjøp av BLAFRE AS sine produkter og tjenester følge betingelsene som er listet opp i den følgende formelle standardteksten, med eventuelle tillegg eller endringer som er skriftlig avtalt:

PRISER

Prisene er inklusive merverdiavgift og det vil gå tydelig frem i kjøpsprosessen hva som er mva og eventuelt andre avgifter.
Når du handler for over 500 kroner trekkes fraktavgiften av automatisk i kassen (unntaket er levering på døren).
Ved pakketilbud gjelder ikke prisene dersom en eller flere komponenter tas ut av pakketilbudet. Vi tar forbehold om skrivefeil.

BETALING

Vi har flere betalingsalternativer, slik at du som kunde kan velge det som passer deg best:
Kort (VISA og Master): Ved kortbetaling benytter vi profesjonelle og markedsledende BBS og Teller, og følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Vi oppbevarer ikke, og kan heller ikke se, dine private kortopplysninger. Vi gjør oppmerksom på at banken din vil kreve bruk av BANK-ID ved betaling, så du må ha brikken din eller mobilen klar. Vi anbefaler BANK-ID på mobil, som du kan lese mer om her
Klarna Konto og Klarna Faktura: Betal med faktura og velg delbetaling hvis du ønsker det. Les mer om løsningen på Klarnas egne hjemmeside.
PayPal: En ledende global betalingstjeneste, og en trygg og rask måte å betale på. PayPal lar deg betale og overføre penger uten å måtte dele betalingsopplysninger, med saldo på PayPal-kontoen eller tilknyttede betalingskort. Betalinger med PayPal inkluderer også PayPal Kjøperbeskyttelse og Selgerbeskyttelse (vilkår gjelder).

FRAKT- OG EKSPEDISJONSGEBYR

Alle bestillinger over 500 kroner sendes fraktfritt til deg (unntaket er hvis du ønsker levering på døren). På øvrige bestillinger tilkommer porto og ekspedisjonsgebyr.

LEVERING

Igjen - vi har flere alternativer, slik at du som kunde kan velge det som passer deg best: (les mer detaljert informasjon om våre frakt- og leveringsbetingelser, med priser osv, her):
MyPack
Bring På Døren
Minipakken
Servicepakke/hente på Posten

VED MOTTAK AV PRODUKTENE

Etter at du har mottatt produktene, må du så snart du har anledning til det og innen rimelig tid, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta kontakt med oss på post@blafre.com hvis noe er galt, og vi vil hjelpe deg.

GARANTI OG REKLAMASJON

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering av nytt tilsvarende produkt eller at kjøpet heves. BLAFRE kan alltid forlange at kjøpet heves, fremfor feilretting eller omlevering. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet.
Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for alle varer (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: post@blafre.com eller på telefon: 957 32 229 og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Ved retur skal skjema for Angrerett fylles ut. Dette skjemaet fikk du lenke til i ordrebekreftelsen eller du kan laste det ned her.

Takk for handelen og velkommen tilbake til nettbutikken vår!
Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker,
kan du også kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500