Default welcome msg!

Kort (lite), Katt (blå)

Kort (lite), Katt (blå)

Lagerstatus: Utsolgt

19,-
Si det med et BLAFRE-kort
  • God papirkvalitet
  • Mange ulike motiv
  • Ingen tekst inni kortet

Bruk ##blafre6279 for å tagge et bilde som havner her

Mer info

Trykket på ekstra tykt, matt papir. Pakket uten konvolutt i cellofan. Ingen tekst inni kortet.

Alt papiret vi leverer tar hensyn til miljøet på en spesielt god måte, blant annet har skogeierne forpliktet seg til å følge den aller høyeste miljøstandarden og biologisk viktige områder spares for hogst. Dette er viktig for oss og gjør at du kan være helt trygg på at papirproduksjonen vår tar hensyn til naturen. Trykkeriet vi bruker er FSC-godkjent. Det er også papiret.

  • Varekode: 437
  • EAN: 70115703
  • Transportmål: 6.5 cm x 6.5 cm x 0.2 cm (LxBxH)
  • Vekt: 0.0040 kg
Om bruk
Kan resirkuleres.

Fine kort til alle anledninger

BLAFRE har et stort utvalg av kort i flere størrelser og til alle anledninger. Mange av motivene finner du igjen på både gavepapir og produkter, slik at du kan sette sammen lekre temapakker og matchende farger – hvis du er opptatt av slikt. Så er vi uansett varme tilhengere av personlige hilsener i postkassen eller på pakken – og av flerbruksprodukter. De største kortene våre er derfor laget med noen millimeter ekstra slik at de passer bak et paspatur på 12x12 centimeter . Dermed har du flere innrammingsmuligheter; RIBBA fra Ikea er et eksempel. Velg blant to størrelser og mange ulike motiver. De fleste minste kortene har et hull på baksiden, slik at de kan tres på gavebånd og brukes som til/fra-lapper.

Lille kattepus, hvor har du vært? Ikke godt å si, men det som er sikkert, er at to lodne nøster nå har funnet veien hjem til BLAFRE-familien. Disse kattene er blanke i pelsen og fjonge på sitt vis, med sløyfe på hodet eller rundt halsen. Samtidig er de fulle av ramp og ofte sett med store melkebarter. Vi håper de får en varm mottakelse. Mjau! Ps: Visste du at katter visstnok kan lage over hundre forskjellige vokale lyder, mens hunder bare kan lage ti? Den har selvlysende øyne og ser like godt om natten. Hvis den orker å ha øynene åpne da - en huskatt sover så mye som 16 timer i døgnet ;-)

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500