Default welcome msg!

Kort (stort), Bursdag, 5 år

Kort (stort), Bursdag, 5 år

Lagerstatus: På lager

39,-
Si det med et BLAFRE-kort
  • God papirkvalitet
  • Mange ulike motiv
  • Ingen tekst inni kortet

Bruk ##blafre6274 for å tagge et bilde som havner her

Betal enkelt med
ELLER
Mer info

Trykket på ekstra tykt, matt papir. Pakket uten konvolutt i cellofan. Ingen tekst inni kortet.

Alt papiret vi leverer tar hensyn til miljøet på en spesielt god måte, blant annet har skogeierne forpliktet seg til å følge den aller høyeste miljøstandarden og biologisk viktige områder spares for hogst. Dette er viktig for oss og gjør at du kan være helt trygg på at papirproduksjonen vår tar hensyn til naturen. Trykkeriet vi bruker er FSC-godkjent. Det er også papiret.

  • Varekode: 226
  • EAN: 70115710
  • Transportmål: 12.5 cm x 12.5 cm x 0.2 cm (LxBxH)
  • Vekt: 0.0150 kg
Om bruk
Kan resirkuleres.

Bursdagskort med BLAFRE-motiv

BLAFRE har et stort utvalg av kort i flere størrelser og til alle anledninger. Mange av motivene finner du igjen på både gavepapir og produkter, slik at du kan sette sammen lekre temapakker og matchende farger – hvis du er opptatt av slikt. Så er vi uansett varme tilhengere av personlige hilsener i postkassen eller på pakken – og av flerbruksprodukter. De største kortene våre er derfor laget med noen millimeter ekstra slik at de passer bak et paspatur på 12x12 centimeter . Dermed har du flere innrammingsmuligheter; RIBBA fra Ikea er et eksempel. Velg blant to størrelser og mange ulike motiver. De fleste minste kortene har et hull på baksiden, slik at de kan tres på gavebånd og brukes som til/fra-lapper.

Pinnsvin er nydelige dyr, dessuten har de et fantastisk navn på svensk: Igelkott. Vårt pinnsvin er blant de nyeste medlemmene i BLAFRE-familien. Det er veldig lite bråk med dette pinnsvinet og det oser av beskjedenhet, slik det vel er for pinnsvin flest. Vårt pinnsvin trives best i kløverenga, langt unna bilveier og rabalder. Visste du at pinnsvin er pattedyr og innsektetere? Spesielt snegler momser de i seg. De lever i løvskog, langs dyrket mark og i hager. De går i dvale om vinteren, gjerne under hauger av blader. Det har faktisk skjedd at man har kunnet høre dem snorke, i følge Wikipedia. For de språkinteresserte kan det nevnes at diskusjonen går hett om hvorvidt det skal hete piggsvin eller pinnsvin. Radioprogrammet Språkteigen mener pigg er nynorsk og pinn bokmål, mens Artsdatabankens offisielle navnelister holder en knapp på piggsvin, fordi det er pigger og ikke pinner dyrene har på ryggen. Slike ting kan du gruble på en sen nattestime.

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500