Default welcome msg!

Kort (stort), Rev, 8 år

Kort (stort), Rev, 8 år

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris: 39,-

Spar: 23,-

Special Price 16,-

Si det med et BLAFRE-kort
  • God papirkvalitet
  • Mange ulike motiv
  • Ingen tekst inni kortet

Bruk ##blafre6278 for å tagge et bilde som havner her

Betal enkelt med
ELLER
Mer info
Alt papiret vi leverer tar hensyn til miljøet på en spesielt god måte, blant annet har skogeierne forpliktet seg til å følge den aller høyeste miljøstandarden og biologisk viktige områder spares for hogst. Dette er viktig for oss og gjør at du kan være helt trygg på at papirproduksjonen vår tar hensyn til naturen. Trykkeriet vi bruker er FSC-godkjent. Det er også papiret.
  • Varekode: 230
  • EAN: 70115710
  • Transportmål: 12.5 cm x 12.5 cm x 0.2 cm (LxBxH)
  • Vekt: 0.0150 kg
Om bruk
Kan resirkuleres.

BURSDAGSKORT MED BLAFRE-MOTIV

BLAFRE har et stort utvalg av kort i flere størrelser og til alle anledninger. Mange av motivene finner du igjen på både gavepapir og produkter, slik at du kan sette sammen lekre temapakker og matchende farger – hvis du er opptatt av slikt. Så er vi uansett varme tilhengere av personlige hilsener i postkassen eller på pakken – og av flerbruksprodukter. De største kortene våre er derfor laget med noen millimeter ekstra slik at de passer bak et paspatur på 12x12 centimeter . Dermed har du flere innrammingsmuligheter; RIBBA fra Ikea er et eksempel. Velg blant to størrelser og mange ulike motiver. De fleste minste kortene har et hull på baksiden, slik at de kan tres på gavebånd og brukes som til/fra-lapper.

Reven dukket opp hos BLAFRE for ikke så lenge siden, og trives spesielt i litt forblåst og kaldt vinterlandskap. Der lusker den vennlig rundt i snøen og har ofte øyekontakt med sin kvitrende venn på toppen av et tre. «Rødreven er kjent som en slu og meget tilpasningsdyktig jeger», understrekes det på Wikipedia. BLAFRE-reven er av det mer forsiktige slaget.

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500