Default welcome msg!

blafre

Er matboksen god nok?

Endelig barnehage- og skolestart, og tid for matpakke-smøring og lunsj i boks! Men hvordan vet man egentlig at matboksen er trygg for barn?

Bli inspirert av Kamillas matpakke på skogstur!

Nå er tiden inne for familieaktiviteter og turer i skog og mark. BLAFRE-venn Kamilla gir deg oppskriftene på sine turfavoritter; deilig tomatsuppe og kjøttboller som gjør turpausen ekstra fin.

Vi søker butikkmedarbeider!

Vil du bli en del av den stadig voksende BLAFRE-familien? Nå leter vi etter en blid og energisk butikkmedarbeider til vår nye butikk BLAFRE Brand Store!

BLAFRE flytter og åpner BLAFRE Brand Store

Kjære både trofaste og nye følgere av den lille bedriften vår. Nå har vi glade nyheter å fortelle dere! Om snaut en måned starter nemlig et nytt og spennende kapittel for BLAFRE...

Bærnytt fra Blafre - barndomsspor i lyngen

Lukten av skog og hei og høst - og den fine lyden av bær som plopper ned i spannet - det er inspirasjonen bak vår splitter nye metallserie. Her kommer en hilsen fra bærtegner Ingrid.

Nå kan du betale med Vipps i nettbutikken!

Vi introduserer nye betalingsløsninger for enkel og trygg handel i nettbutikken vår.

Visste du dette om valentinsdagen?

Sukk… Alle hjerters dag. En riktig herlig dag! For mange kanskje bare en vanlig dag i februar, men for oss en ypperlig mulighet å vise de du er glad i at du har dem kjær (klemmer og kos og spesielt KORT er hjertelig velkomne). Her er noen morsomme småfakta om 14. februar!

Vi søker intern i produktdesign!

Utlysning! Vil du bli intern i en helnorsk og kreativ designbedrift? Nå er muligheten her!

KAKAO ala BLAFRE

Nå som kulda virkelig har gjort sitt inntog i landet trenger vi alle noe godt å varme oss på. Hva smaker vel ikke bedre enn en deilig, varm kakao? En sikker vinner hos både store og små!

På sekkejakt? Her er den!

Vår norskutviklede og retroinspirerte barnesekk, er like fin i en blomstrende hvitveiseng som den er superpraktisk i barnehagen. Her er en solid dose bildeinspirasjon til deg!

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500