Default welcome msg!

Blafrefamilien

OM BLAFRE

Velkommen til vår verden! Her kan du bli bedre kjent med alle de forskjellige medlemmene i familien vår; fra blomstrete elefanter, isbjørner og storøyde ugler - til de tobeinte som jobber i firmaet og skaper merkevaren. Hele sortimentet vårt er også tilgjengelig for kjøpelystne i nettbutikken. BLAFRE er et familiefirma, etablert høsten 2005 i gründer Ingrids første svangerskapspermisjon. Derfor står det også «Nuss til Nora», den eldste datteren, på baksiden av hvert kort som produseres. BLAFRE designer og lager en rekke helt unike produkter, alt med utgangspunkt i nydelige Ekeberg hageby i Oslo og Helgelandskysten - sistnevnte er nå bostedet til gründerfamilien. I perioden 2010-2018 hadde vi også egen kaffebar på Ekeberg, disse lokalene er nå kontor og showroom. Bli med og mimre i videoen over! Produktene selges i butikker over hele Norge, men også i flere land i Europa - og noen elefanter og ugler har bakset seg helt avgårde til butikker i Japan og Australia. Les mer om historien vår

OM PRODUKTENE VÅRE OG NORSK FORANKRING

For oss betyr det mye at produktene vi selger er av god kvalitet og trygge å bruke - og aller best liker vi når de er kortreiste i tillegg. Derfor leter vi hele tiden etter dyktige, norske produsenter. Alle våre produkter designes i våre lokaler på Ekeberg i Oslo, så fortsetter reisen til produksjon og ferdig produkt. For mange av produktene skjer hele denne prosessen faktisk i nærmiljøet vårt her i Oslo. Alle plastboksene våre er for eksempel produsert «rett borti gata» - det er vi veldig stolte av! Her hjemme har vi også det som sannsynligvis er verdens mest entusiastiske gjeng til å pakke og sette sammen mange av produktene våre, også disse i en lokal, norsk VTA-bedrift. Plastkorker til våre populære stålflasker er også norskproduserte og i 2015 flyttet vi også produksjonen av kort hjem til Norge, etter et langt og godt samarbeid med vårt trykkeri i England. Vi har svært dyktige samarbeidspartnere i flere land, og uansett fysisk produksjonssted testes produktene både på fabrikk og her hjemme. La oss forteller litt mer om akkurat det, for dette er viktig:

TRYGG PLAST OG EMBALLASJEKONVENSJONEN

I Norge er det Mattilsynet som «mener noe» om hvilke produkter som kan brukes til kontakt med mat. Tilsynet samarbeider med Emballasjekonvensjonen. Noen medlemskap er viktigere enn andre, og dette er et vi synes du skal vite om: Vi er altså medlemmer av den norske Emballasjekonvensjonen, det vil si at plastproduktene er «EK-merket»; gjennomgått og godkjent av en norsk kontrollør som har inngående kunnskap til regelverket og mattrygghet. Les mer om vår trygge plast, uten snusk, på bloggen vår her.

SVANEMERKET OG SGS/FDA

Alle kortene vi nå lager, trykkes hos Robert i Oslo. Våren 2015 laget vi en mindre kolleksjon med papirprodukter til bursdager; papptallerker, godteposer, vimpler og nok til å dekke et helt festbord. Disse er laget i henhold til SGS og FDA-standard. Vi oppfordrer sterkt til resirkulering!

ØKOTEX 100

De fleste tekstilproduktene er laget av 100 % bomull og merket ØKO-TEX 100. Det betyr at de er testet for alle helseskadelige stoffer, blant annet. Når du klikker deg rundt i nettbutikken vår, kan du lese mer om produktene i fanene «Mer info» og «Om bruk» øverst til høyre på hver produktside.

SOSIALT ANSVAR OG NATUREN VÅR

Vi ønsker å lage produkter som varer lenge. Det er kanskje noe av det viktigste vi gjør som produsenter. Derfor vil du også se at vi faktisk selger reservedeler her i nettbutikken, slik at du ikke trenger å kjøpe hele produktet nytt hvis en liten del blir utslitt eller forsvinner. Mindre bruk og kast! Plastboksene, eksempelvis, skal derfor vare i en hel liten evighet, og hvis de mot formodning skulle bli slitt i stykker, er det viktig at plasten leveres til resirkulering.

STRØMMESTIFTELSEN

Fra 2011-2013 var vi plusspartnere hos Strømmestiftelsen. Disse årene gav vi 300.000 kr. av omsetningen vår for å hjelpe barn som trenger det. Vi har spesielt støttet utdanningsprosjekter i løpet av en treårsperiode. Slike samarbeidsprosjekter er en stor glede å gjennomføre de årene bedriften går med overskudd.

GRØNT PUNKT

Vi er medlem i Grønt Punkt Norge. Dette betyr at vi hvert år betaler et vederlag for all emballasjen vi bruker - for å sikre forsvarlig innsamling og gjenvinning. Besøk gjerne Grønt Punkt sine hjemmesider for å lese mer. 

FABRIKKENE - ARBEIDSFORHOLD OG FORPLIKTELSER

Våre fabrikker og samarbeidspartnere vet at dette er viktig for oss og våre kunder. Vi vektlegger profesjonalitet på alle områder, og opplever heldigvis at seriøse aktørerer dominerer dagens produksjonsmiljø. Det blir stadig lettere å finne fabrikker som har lang erfaring med å oppfylle europeiske krav i forhold til etikk, miljø og produksjon. Våre fabrikker i Asia og England må signere detaljerte kontrakter blant annet i forhold til FNs krav til arbeidsforhold, barns rettigheter, riktig kjemikaliebruk (REACH) m.m. 

Kontakt

BLAFRE AS

BUTIKK/SHOWROOM/KONTOR:
Ballplassveien 2, 1181 OSLO

FAKTURAADRESSE:
Ballplassveien 2, 1181 OSLO

ORG. NR.:
NO 995681943 MVA

Tlf: +47 957 322 29, Fax: +47 21 55 21 20

E-POST: post@blafre.com, NETTBUTIKK: blafre.com

INSTAGRAM: @blafre_design

FACEBOOK: facebook.com/blafre

Distributører

BELGIA

sven@manchild.be

DANMARK

info@aiobaby.com

FRANKRIKE

sven@manchild.be

LUXEMBURG

sven@manchild.be

NEDERLAND

sven@manchild.be

SPANIA

info@estilonordico.com

SVEITS

sven@manchild.be

TYSKLAND

sven@manchild.be

ØSTERRIKE

sven@manchild.be

 
Butikk / Kaffebar

BLAFRE butikk og kaffebar

Ballplassveien 2, 1181 OSLO

butikk[a]blafre.com / + 47 957 32 229

Blafrebutikken i Ekeberg Hageby er dessverre stengt (per august 2018). Nye og spennende prosjekter venter! Vil du besøke oss? Ring oss eller send en mail for å avtale et møte.

Lukk
500 kr. til du får gratis frakt!
0 av 500